MEETJESLAND RESTAURANT LANCEERT HET 'MEETJESLAND BORD'

27 Jan 2015


Plattelandscentrum Meetjesland en het samenwerkingsverband Meetjesland Restaurant zetten de streek in de kijker met een uniek 'Meetjesland Bord'. De zeven restaurants die aan deze actie deelnemen zullen hun klanten regionale producten of speciale 'Meetjesland'-gerechten bedienen met deze borden, die nergens anders te verkrijgen zullen zijn. Deze nieuwe actie van Meetjesland Restaurant volgt op verschillende andere promotionele acties zoals het gebruik van gemeenschappelijke menukaarten en het ontwikkelen van een busarrangement waarbij de Meetjeslandbezoeker met de bus van het ene restaurant naar de andere rijdt en zo een heel menu verorbert op verschillende plekken.

Voor deze actie werd ook een spaarkaart ontwikkelt. Wie in totaal 5 stempels verzamelt en dus vijf keer in minstens twee van de betrokken restaurants heeft gedineerd maakt kans op een waardebon van 25 euro te besteden bij de deelnemende Meetjesland Restaurants. De actie zal over het hele Meetjesland gepromoot worden met posters en flyers. De spaaractie loopt vanaf 30 januari tot 26 april. Deelnemers kunnen hun kaarten afgeven bij één van de deelnemende resturant of opsturen naar het Plattelandscentrum Meetjesland. Na afloop worden de winnaars persoonlijk gecontacteerd.

De zeven restaurants zijn: Stadhuis van Raverschoot in AdegemDe Muze in KnesselarePandora in Watervliet, 't Zoet Gemoed in ZomergemFred's Café in Sint-LaureinsDe Cluysenaer in Kluizen en Het Hoveniershuis aan Kasteel van Wippelgem. Klik en ontdek!

Meer informatie: Plattelandscentrum Meetjesland, Leemweg 24, 9980 Sint-Laureins, T 09 379 78 37, info@plattelandscentrum.be,www.plattelandscentrum.be

NewsRonde van België
Ronde van België

De ronde van België , toch wel jammer van het slechte hondeweer.