Wil u de nieuwsbrief ontvangen vul hieronder uw gegevens in.
* velden verplicht in te vullen

GESCHIEDENIS

'T Zoet Gemoed is ontstaan in 2003.

Ja , van af dan staan Gert en Griet Klaar voor jullie .

In het begin waren er enkel patisserie en snacks te verkrijgen , wil Gert (als boerenzoon ) was ook Brood- banketbakker van opleiding en afgestudeerd als ijsbereider en patissier .

Sinds zijn elfde ( ja ja 11 jaar ) was en hij tewerkgesteld in de bakkerijsector te Waarschoot en vervolgende zijn fijn kunst in Sint -Martens- Latem .

 

Griet daarentegen zat in de reissector en werkte jarenlang tijdens, de weekenden in verscheidene horecazaken in de Streek .

Dus de perfecte Combinatie Koffiehuis -bistro te beginnen .

Daar er in Zomergem vraag was, om onze kaart uit te breiden , ging Gert verder studeren om zijn diploma te halen als kok.

Vanaf heden werd onze Kaart dus serieuze uitgebreid, en is er naast de uitgebreide kaart van vers snacks ook keuze van limousin puur , visgerechten , enz...

Ieder weekend staan er ook een aantal suggesties ( seizoensgebonden van wilde tot ... ) op het menu.

 

De zaak veranderde het afgelopen jaar van Interieur ( Stoelen en tafels tot schilderwerk ) en de keuken onderging ook een hele metamorfose.

Bij ons staan versheid en ambachtelijkheid , crème brûlee wordt nog klaargemaakt vanillestokken , eidooiers , suiker en melk en zoals het hoort in de oven op bain -marie ) en het verschil smaak je wel overduidelijk .

Daar Gert zijn passie voor de patisserie en roomijs is gebleven brengt ieder hij een Jaar uitgebreide folder met tal van lekkers .

 

t'Zoet gemoed da's goed .

Dit gebouw was vroeger gevestigd op de plaats (oude klooster) waar nu bistonomie 't Zoet Gemoed is gelegen.


1 Geldt voor leveringen naar België. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden